Mijn account

Het bibliotheekwerk is volop in beweging. Als gevolg hiervan is Bibliotheek De Lage Beemden overgegaan op een nieuw bibliotheeksysteem. We hebben gekozen voor een modern, open systeem dat makkelijk te koppelen is aan andere bibliotheken en systemen. Op deze pagina vind je hierover belangrijke informatie.

Mijn account

Mijn Menu is vervangen door Mijn account. Dit is jouw persoonlijke bibliotheekomgeving waar je al je bibliotheekzaken kunt beheren, zoals reserveren, verlengen en je persoonlijke gegevens inzien. 

De eerste keer inloggen bij Mijn account:

  • Log in met je lenersnummer. Dus niet met je e-mailadres of een gebruikersnaam die je zelf hebt aangemaakt in het verleden.
  • Je lenersnummer is het veertiencijferige nummer op je pas dat begint met 26. Vul dat nummer in zonder spaties.
  • Gebruik als wachtwoord de viercijferige combinatie van je geboortedatum. De maand en het jaar waarin je geboren bent. Voorbeeld: wanneer je geboren bent op 11 juni 1970 is het wachtwoord 0670.

Meer uitleg over Mijn account

eBieb app

De Bibliotheek Wise app is niet meer te gebruiken. Deze app wordt vervangen door een nieuwe app genaamd eBieb (van Uninova).

Met de eBieb app regel je snel en gemakkelijk al je bibliotheekzaken waar en wanneer je maar wilt. Je hebt als lid van de Bibliotheek altijd en overal toegang tot de online catalogus. Ook kun je eenvoudig materialen verlengen en reserveren, verlanglijstjes beheren en nieuwe aanwinsten bekijken.

Nieuw in deze app is een overzicht van alle activiteiten van Bibliotheek De Lage Beemden en een optie om direct online kaartjes te reserveren.

Downloaden en aanmelden

  1. Download de app via de App Store of Google Play.

  2. Toets je pasnummer en pincode (mmjj) in.

Meer uitleg over de eBieb app

Inloggen bij de online Bibliotheek

  • Heb je al vaker ingelogd bij de online Bibliotheek en ben en je gewend om in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord? Dan kun je dit gewoon blijven doen.

  • Log je voor de eerste keer in bij de online Bibliotheek?
  1. Log dan in met je lenersnummer en pincode (mmjj), zoals omschreven staat op deze pagina bij 'inloggen in Mijn account'. 

  2. Heb je inmiddels al een keer ingelogd in de ‘Mijn account’ omgeving van Bibliotheek De Lage Beemden en jouw wachtwoord aangepast? Dan log je met dit wachtwoord ook in bij de online Bibliotheek.

Let op! Na het wijzigen van je wachtwoord bij Mijn account, is dit wachtwoord de volgende dag actief bij de online Bibliotheek.

Naar de online Bibliotheek