Disclaimer

Het is niet toegestaan om - in welke vorm dan ook - de informatie en/of vormgeving van deze website te kopiëren, te vermenigvuldigen, te bewerken of door te leveren anders dan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Citeren van informatie van deze website mag uitsluitend met bronvermelding ('www.bibliotheeklagebeemden') en conform het auteursrecht. Teksten en afbeeldingen mogen niet worden gebruikt zonder voorafgaande toestemming van de rechthebbende(n).

(Deep)linken, het opnemen van verwijzingen in indexen of koppenoverzichten is toegestaan, het plaatsen in een frame niet.

Deze website is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kan deze website fouten of onvolledigheden bevatten. Hiervoor kan Bibliotheek De Lage Beemden geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Bibliotheek De Lage Beemden draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op een website of webpagina waarnaar gelinkt wordt.

Het is niet altijd mogelijk om toestemming te vragen voor het nemen en plaatsen van foto’s op de website. Herken je jezelf op één van foto’s en heb je hier bezwaar tegen, neem dan contact op met via het contactformulier. De foto wordt dan zo spoedig mogelijk van de website verwijderd.

Mocht deze site onverhoopt informatie bevatten waarop auteursrechten van derden berusten, neem dan ook contact op via het contactformulier.

Opmerkingen of suggesties met betrekking tot de website zijn van harte welkom. Neem hiervoor contact op via het contactformulier.

De gegevens die Bibliotheek De Lage Beemden via deze website van jou ontvangt, worden opgenomen in de bestanden van Bibliotheek De Lage Beemden. Zij dienen uitsluitend om jou de door jou gevraagde informatie te verstrekken en om onze dienstverlening aan jou te verbeteren.

Aan informatie op deze pagina's kunnen geen rechten worden ontleend.

Mocht je op deze website informatie zien waarvan je denkt dat deze onjuist is, dan verzoeken we je dit te melden via het contactformulier.

©2012 Alle rechten voorbehouden