Boekendienst aan huis

Lees je graag maar ben je door (tijdelijke) ziekte of immobiliteit niet in staat zelf naar de Bibliotheek te komen? Dan is de Boekendienst-aan-huis iets voor jou. 

Voor wie?

We bieden de service Boekendienst-aan-huis aan iedereen die wil blijven lezen maar even niet naar de Bibliotheek kan komen en niet terug kan vallen op familie of kennissen. Vrijwilligers van de Bibliotheek halen en brengen de boeken en andere materialen bij je thuis.

Gratis voor leden

Je hebt alleen een geldig abonnement nodig. De service is gratis voor iedereen die lid is van de Bibliotheek. We bieden deze service bij de abonnementen Voordelig OntdekkenLekker Lezen en Eindeloos Genieten

Nog geen lid? Bekijk hier onze abonnementen

Hoe werkt het?

Je meldt jezelf telefonisch aan of persoonlijk in de Bibliotheek bij jou in de buurt. Vervolgens neemt een bibliotheekmedewerker contact met je op en komt een vrijwilliger bij je langs voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek kun je aangeven welke interesses je hebt en wat je wilt lezen of beluisteren. Het tijdstip van het bezorgen en ophalen van de boeken bepaal je in overleg met de vrijwilliger. Bibliotheek De Lage Beemden beschikt over een ruime collectie romans (ook in grote letters), informatieve boeken, tijdschriften en andere materialen.

  • Aanmelden of informatie

    Aanmelden kan in de Bibliotheek, via het contactformulier of via telefoonnummer 0492–323245.